Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szappanrecept-egyszerű

Egy egyszerű receptet osztanék meg, amihez a hozzávalók is könnyen beszerezhetőek. A kókusz miatt tisztít, a kakaó miatt ápol, a többi két olaj meg biztosan van a kamrában.

0 Tovább

Öntőformák-szappanjaidra tervezve

Amikor végre megalkottam a saját alapreceptemet nagyon szerettem volna egyedi formát adni neki, de a megszokott szilikonformákon kívül nem találtam semmi egyedit.

0 Tovább

Szappanhibák...avagy amit el lehet rontani, én már megtettem

Jó pár mumusa van a szappanöntőknek, vannak hibák, melyek kis odaigyeléssel elkerülhetőek, de előfordulhatnak olyanok is melyekről nem tehetünk.

1 Tovább

Folyékony szappan...avagy mentsük a menthetőt

Van egy-két szappanom, ami nem élte túl a nagy meleget, egy-egy sárgás folt jelzi, hogy avasodni kezdenek. A jellegzetes avas illat nem érződik rajtuk ugyan, de így nem használhatóak.

0 Tovább

Szappanlények

Minden kézműves termék egy kisebb csoda: szeretettel készülnek, nincs két egyforma köztük, mind egyedi darabok. Így is kell bánni velük. A szappanok is ilyenek, úgy kell velük tenni, mintha valamilyen kézműves finomság lenne, ezért nem mindegy a tárolásuk, használatuk, eltarthatóságuk.

0 Tovább
«
12

Belülzöld

blogavatar

Tisztán kívül-belül: megpróbálom vegyszermentessé tenni a háztartást. Én leírom a tapasztalataimat, mások hozzáírnak és együtt okosodunk. Véletlenül odáig kavarodtam, hogy szappant, krémet is kevergélek...már nem is csak egymagam.

Utolsó kommentek