Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zöldnek látszó termékek

Az már szinte nem is meglepő, hogy a BIOnak látszó élelmiszerek egy része nem az, de mi a helyzet a mosó-, mosogató-, tisztítószerekkel öko, lebomló, természetes voltával?

0 Tovább

Piknik a wc pereme alatt

Egy reklámblokkban minimum egy termék garantáltan kinyírja az összes élőlényt a wc pereme alól. Ritkán nézegetem mi van ott…távolsági hívásaim a terhességek első heteiben voltak és a régi szép idők borfarkasainak kiáltása sincs már. A gyerekek se szoktak hányni, ha meg igen, nem azzal foglalkoznak, hogy vajon hányféle baktérium lakik ott.

0 Tovább

Mit egyen a ZÖLD mosógép?

Olyan mosószerekre próbálok fókuszálni, melyek "dübörgő gazdaságunk" mellett is megvásárolhatóak, így az alábbi felsorolásban senki ne keressen többszámjegyű öko-bio mosószereket.

0 Tovább

A párna árnya

Még tesztelem, de már látom, hogy én milyen formában használom szívesebben a mosódió párnát. Tapasztalatom szerint sokan inkább a szemes változtot veszik inkább, pedig árban még mindig nagyon kellemes a pénztárcánknak, főleg ha társítjuk a beépített kényelmi funkcóval (3x be, aztán ki).

Bővebben ITT.

0 Tovább

Belülzöld

blogavatar

Tisztán kívül-belül: megpróbálom vegyszermentessé tenni a háztartást. Én leírom a tapasztalataimat, mások hozzáírnak és együtt okosodunk. Véletlenül odáig kavarodtam, hogy szappant, krémet is kevergélek...már nem is csak egymagam.

Utolsó kommentek