Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Piknik a wc pereme alatt

Egy reklámblokkban minimum egy termék garantáltan kinyírja az összes élőlényt a wc pereme alól. Ritkán nézegetem mi van ott…távolsági hívásaim a terhességek első heteiben voltak és a régi szép idők borfarkasainak kiáltása sincs már. A gyerekek se szoktak hányni, ha meg igen, nem azzal foglalkoznak, hogy vajon hányféle baktérium lakik ott.

0 Tovább

Mit egyen a ZÖLD mosógép?

Olyan mosószerekre próbálok fókuszálni, melyek "dübörgő gazdaságunk" mellett is megvásárolhatóak, így az alábbi felsorolásban senki ne keressen többszámjegyű öko-bio mosószereket.

0 Tovább

Ehető testápolók

Amikor testápolót vagy bármilyen krém házi elkészítése a kérdés, nagyon sokan gyorsan felszívódó, azonnal eltűnő kencét szeretnének. Talán felgyorsult világunk eredménye, de mindent gyorsan szeretnénk, pedig 10-15 percet a bőrünk is megérdemelne.

0 Tovább

Mit egyen a ZÖLD mosogatógép?

Hatékony mosogatás mosogatógéppel, környezetbarát módon pénztárca kímélő üzemmódban is megoldható. Bár a tablettáknak nagy előnyük, hogy összepréselve lassabban oldódnak fel, a tisztaságot akár saját keverékünkkel is elérhetjük.

0 Tovább

Te használsz pisilésgátlót?

Biztosan nem, sőt egyéb kimeneti termék gátlót sem. Akkor vajon izzadásgátlóra miért van szükség? Aminek ki kell jönni, az jobb, ha távozik vagy előbb utóbb robban a testünkben az időzített bomba.

0 Tovább

Belülzöld

blogavatar

Tisztán kívül-belül: megpróbálom vegyszermentessé tenni a háztartást. Én leírom a tapasztalataimat, mások hozzáírnak és együtt okosodunk. Véletlenül odáig kavarodtam, hogy szappant, krémet is kevergélek...már nem is csak egymagam.

Utolsó kommentek