Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Shea: az élet

A sheavajról már nagyon sok cikk van a neten, tudjuk mire jó, honnan jön, miket lehet még belőle gyártani. Az alábbi videó viszont olyan pluszt ad, amiből azt is megtudhatjuk, hogy készül és milyen fontos megélhetési forrás ez az ottani asszonyoknak.

0 Tovább

Újra a mosódió

Egy kedves vevő kérése jutatta eszembe, hogy még nem írtam a mosódió osztályozásáról. Ő kifejezetten olyat kért, amiben nem csak egész szemek vannak, hanem kicsit össze van törve. Még a nyáron összeállítottam egy bemutatót, amiben erről is szó volt.

0 Tovább

(K)Rémszappan

A múltkori bejegyzésben már említettem, hogy milyen jót tanfolytam. Csináltunk, pontosabban 3 kedves résztvevő csinált krémszappant. Sose láttam ilyet, kedves A. felkészített minket, hogy ez a társadalom megosztó szappan: vagy szereti valaki, vagy utálja. Olyan lehet, gondoltam, mint a medvecukor: imádjuk vagy bluff (ez a fejveszett menekülést akarta szimbolizálni). Aztán mikor kipróbáltam rájöttem, hogy én vagyok, aki valahol a társadalom közepén lavírozik. Nekem olyan, mint a kisgyereknek a szellemvasút: jól betojik rajta, de azért még egyszer, még egyszer, légyszi-légyszi!

0 Tovább

Ki nyerte a mosás csatát?

Február elején eljutottam a második tanfolyamomra, ahol a meleg eljárással ismerkedtünk meg. Ismét sokféle dolgot gyártottunk, mindenki másfélét: ki hinné, én lecsaptam a mosószerre! A kíváncsiság és Vera blogja erősen befolyásolta ezt a döntést.

0 Tovább

Csudaszappan születik

Pontosabban az elsők már felöltözve várják a kedves vevőket, de ezek még a házikatyvaszban születtek. De kezdjük az elejéről!

0 Tovább

Belülzöld

blogavatar

Tisztán kívül-belül: megpróbálom vegyszermentessé tenni a háztartást. Én leírom a tapasztalataimat, mások hozzáírnak és együtt okosodunk. Véletlenül odáig kavarodtam, hogy szappant, krémet is kevergélek...már nem is csak egymagam.

Utolsó kommentek