Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Letesztelve

Az elmúlt hetekben begyűjtöttem és tesztelgettem 2 terméket, azzal a reménnyel, hogy felkerülnek a webshopba. Az egyik mosódiógél mosogatáshoz, a másik pedig fehérítős mosódiópor fehér ruhákhoz és pelusokhoz. Mindkettő a cseh Tierra Verde terméke.

Íme az én tapasztalatom.

0 Tovább

A párna árnya

Még tesztelem, de már látom, hogy én milyen formában használom szívesebben a mosódió párnát. Tapasztalatom szerint sokan inkább a szemes változtot veszik inkább, pedig árban még mindig nagyon kellemes a pénztárcánknak, főleg ha társítjuk a beépített kényelmi funkcóval (3x be, aztán ki).

Bővebben ITT.

0 Tovább

Mosószóda attrakció

Ezek a kb. 10 éves szőnyegek a telkünkön élik strapás életüket, ahol a gyerkőcök "ridegtartáson" vannak. Gyakorlatilag ez a tombolós helyük, persze a józanész határain belül. Itt nem szoktunk steril tisztaságot tartani, ha így lenne, folyamatosan takarítanék, de ez nem jellemző rám, így ennek a lazaságnak a rongyszőnyegek isszák meg a levét, mostanában az eső miatt szó szerint.

0 Tovább

Párnás mosogatás

Annyira törtem magam, hogy találjak elérhető áron mosogatógépben használható foszfátmentes cuccokat, hogy el is felejtettem kipróbálni a mosódió párnát a gépben. De tegnap megtörtént a dolog!

0 Tovább

Tiszta retro - 5. rész

Egy régi reklám, érdekes zenei aláfestéssel.

0 Tovább

Belülzöld

blogavatar

Tisztán kívül-belül: megpróbálom vegyszermentessé tenni a háztartást. Én leírom a tapasztalataimat, mások hozzáírnak és együtt okosodunk. Véletlenül odáig kavarodtam, hogy szappant, krémet is kevergélek...már nem is csak egymagam.

Utolsó kommentek