Annyira törtem magam, hogy találjak elérhető áron mosogatógépben használható foszfátmentes cuccokat, hogy el is felejtettem kipróbálni a mosódió párnát a gépben. De tegnap megtörtént a dolog! Olyan kíváncsi voltam, hogy mi történik odabenn, hogy működés közben belekukkantottam és meglepődtem, hogy mennyi habot képes produkálni ez a kis mosódiós zsákocska. Edények, poharak tiszták lettek, algákat nem szaporítom az élővizekbe, halak, békák boldogok, komposzt gyűlik.

Számításaim szerint egy párnácska 50°c-os ECO programmal kétszer használható, így 42 Ft-ot dobok a gépbe, hogy működjön. Persze van benne só és öblítő is, de minimumra állítva. Akkor is veri a reklámos mosogatógép tabletta árakat! A hasznot majd jól elfagyizom a gyerkőcökkel. Nosza, tessék zöldülni, a serpenyőnek totál mindegy mitől lesz tiszta, de az élővilágot és a pénztárcánkat is boldogíthatjuk.

Azért nem kapom le a fit Grüne Kraft termékeket a webshopból, azok is szuper jók. Pláne akinek a mosogatógép tabletta szögletes, az öblítő flakonos, a só meg zacsis. A párnás mosogatás a mosódió mániásoké.